روزهای خوب پاییزی

وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ زهرا،متولدماه مهرهستم.يه همسرمهربون دارم كه با كلي دنگ و فنگ به هم رسيديم

طرز تهیه مرغ
ساعت ٩:٥٠ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/۳/٢۳   کلمات کلیدی:

 عکسها حذف شد

من و همسرم چندان میونه خوبی با مرغ نداریم..از انواع مدل مرغ فقط مرغ بریونو دوس داریم..البته همسر خیلی حساس تر ازمنه...یعنی کلا از هرغذایی که توش مرغ داشته باشه زیاد خوشش نمیاد.....نکنه اصلا مرغ نخوره ها...اما کاملا با اکراه می خوره...تا اینکه این روش جدید  پخت مرغ رو  از یکی از دوستان یاد گرفتم واتفاقا تو همین مهمونی اخیر پختم ...خیلی مورد استقبال قرار گرفت.

برای اینکه شما دوستای گلم با این روش آشنا بشین دستور پختش رو براتون تو وبلاگم می نویسم.امیدوارم که درست کنید و نوش جانتون کنین

در ابتدا باید از دوستای خوبی که کدبانو هستن و خودشون وبلاگ آشپزی دارن معذرت خواهی کنم که پا تو کفششون کردم.

روش پخت مرغ با سس مخصوص

تعدا مرغهای درست شده 9عدد ران(البته منظوره من از رون ساق رون هستش..همونجایی که تو کارتونها دستشون میگیرن و می خورن) تمام مواد اولیه بر اساس همین مقدار مرغ هستش

در ابتدا مرغها رو داخل قابلمه بذارید.نصف پوست پرتقال،5عدد برگ بو.دو تا دونه پیاز متوسط(4تکه کنین.لازم نیست خردش کنین)2عدد هویج متوسط(اونها رو هم چندتکه کنین کافیه)کمی زردچوبه و نمک و آب به مرغتون اضافه کنین و اجازه بدین مرغتون به مدت نیم ساعت روی شعله گاز باشه تا مرغتون نیم پز بشه...بعد از نیم پز شدن،مرغها رو تو آبکش بریزین تا آب مرغ کاملا کشیده شود.بعد از اون مرغهاتون رو تو روغن کمی سرخ کنین.بعد از سرخ شدن مرغها نوبت به درست کردن سستون میرسه

برای تهیه سستون:ابتدا یک دونه پیاز نسبتا بزرگ رو به همراه یه حبه سیر رنده کنین و آب پیاز رو خوب بگیرین...بعدش پیاز رو خوب سرخ کنین ..حالا نوبت ربتونه...کمی رب.فلفل سیاه.نمک .یک قاشق چای خوری شکر .نصف فنجون زعفران آب کرده رو داخل سستون بریزین..حالا نوبت اینه که مرغهاتون رو داخل این سس دونه دونه بغلطونین...بعد از غلطوندن مرغها داخل این سس یک قابلمه بردارید و ته قابلمه تون رو با پیازهای حلقه حلقه بپوشونین.بعدش مرغها رو ته قابلمه و روی پیازها بچینین...حالا نوبت استفاده از اون آب پیاز هستش..آب پیاز رو درکنار قابلمه تون (طوری که رو مرغها نریزه) بریزین...چون اگه آب پیاز رو مرغتون ریخته بشه سستون از بین میره...حالا یک فنجون آب باز هم به روش آب پیازها به قابلمه تون اضافه کنین...کمی هم زعفون آب کرده و کمی کره آب شده هم رو مرغتون بریزین...دو تا دونه هویج خرد شده و 3عدد برگ بو باز روی مرغها تون بذارین... حالا در قابمه تون رو دم کنی بذارین و اجازه بدین مرغتون با شعله کم و آروم آروم بپزه...مواظب مرغتون باشین تا ته نگیره..چنانچه آب مرغتون تموم شد باز بهش کمی آب اضافه کنین...خب که مرغتون پخته شد به همراه برنج نوش جونتون کنید...