مهمونی برای دایی

دیشب بعد از مدتها غذایی که نیاز به حوصله و کدبانو گری داشت درست کردم،خورشت بامیه...البته که به سبک جدید غذا پزوندم یعنی اینکه به هیچ عنوان بامیه ها رو سرخ نکردم و به شکل کاملا بهداشتی و البته آب پز غذا آماده خوردن شد...خورشت بامیه با یه عالمه ریحون سبز تازه....پریروز وقتی از اداره به سمت خونه می اومدم یه سر به میدون تره بار دم خونه زدم و کلی انبه و ریحون خریدم....خب تو این تابستونی اون جور که باید و شاید انبه نخورده بودم واسه همین هرچی می تونستم انبه بار کردم و با خودم آوردم خونه...راستی از این به بعد عمرا سبزی رو از میادین تره بار بخرم...یعنی افتضاح بودا...کلی آشغال سبزی دور ریختم و البته اون طور که باید سبزی ها فِرِش نبودند...و این طوری فهمیدم که همون سبزی های دسته ای خیلی بهتر و به صرفه تر از این جور سبزیهای کلیه

یعنی یه روز ماشین دست من باشه کلی از کارهای خونه رو جلو می اندازم...در همین اثنی پتویی که از 3ماه پیش گوشه اتاق خواب و روی سرامیکها خاک می خورد را بالاخره خشکشویی بردم ...آخه یدونه سوسک زشت از روش رژه رفته بود وچندشم میشد به پتوئه حتی نگاه کنم ...میگم یه پتوی دونفره گل***بافت رو 27تومن ناقابل ازم گرفت تا بشوره...خب این جوری بود یک پتو میخریدم :))))

تو برنامه ام هست دایی فی فی رو که هفته پیش از بلاد کفر اومده تهران،دعوت کنم...5شنبه که مارو دیدگفت تصمیم داره برای دیدن خونمون بیاد و خب با توجه به اینکه تو این 5سال و 8ماهی که از زندگی مشترک ما میگذره برای یک بار هم حتی خونمون دعوتش نکردم این بار تصمیم گرفتم یه شام کوچیک درست کنم و دایی و خاله مجردو خانواده مادرشوهر و خانواده خواهرشوهر رو دعوت کنم...البته که فی فی مخالفه دعوت کردن خواهرشه...معتقده بچه ها شیطنت میکنن و باعث میشن به دایی خیلی خوش نگذره...ضمن اینکه خونه کوچیک ما تحمل این همه مهمون رو نداره اما خب من خودم صلاح میدونم که خواهرشوهر باشه حالا ببینیم چی پیش میاد؟البته که اون روزی که دایی برای اومدن به خونه ما اعلام آمادگی کرد ، خاله بزرگه فی فی هم فرمودن که همون روزی که دایی میاد ایشون هم می خواهند بیان و عید دیدنی ما رو پس بدن...حالا اعصابم به شدت خرد شده...خب راستش دوست ندارم خاله فی فی رو دعوت کنم...یعنی دلیلی هم وجود نداره برای دعوت کردنشون...میدونین بعد از این همه مدت ما رو هنوز پاگشا نکرده...ضمن اینکه هرسالی که دایی میاد اون رو مهمون میکنه و ما جزو دعوتیا  نیستیم .پس دلیلی وجود نداره که بخواهم ایشون رو دعوت کنم.اما خب از طرفی روم هم نمیشه با وجود اینکه به من گفت دوست داره با دایی بیاد خیلی شیک زنگ بزنم دایی رو دعوت کنم اما اون رو نه و از طرفی دیگه هم چون تصمیم به عوض کردن رویه ام دارم بهتر میبینم که این کارو بکنم...حالا ببینیم چی پیش میاد؟

میگم دوستایی که خونشون کوچیکه چه جوری چند مدل غذا درست میکنین؟؟؟؟گاز رو میزی من 4 شعله اس و عملا در مواقع مهمونی فقط میشه از دوتا از شعله هاش استفاده کرد...به نظرتون از شب قبل غذاها رو آماده کنم طعمشون بد نمیشه؟بعد چه غذاهایی درست کنم کمتر بیات و بد مزه میشه؟؟؟ممنون میشم اگه کمکم کنین

پ.ن:این روزها پستام به شدت خاله زنکیه.خودم میدونم اما خب سعیمو میکنم که خیلی زود روال نوشتنمو عوض کنم و مثل قبل کمتر به حرفهای مزخرف اطرافیان توجه کنم

 

 

/ 48 نظر / 17 بازدید
نمایش نظرات قبلی
zahara,neveshte khodemoni

zahra khanom che khabar az baba behtaran?mehmani chetor shod?

zahara,neveshte khodemoni

alan ke dashtam nazarate baghi ro mikhondam inam begam manam shadidan ba nazare dina jan movafegham,intory ham khanevade shoharet va ham shohare ye kam laaghal ja miran,albate zahra jon bazam hartor ke salah midonya.bos

اطلسی

فک کنم دیر رسیدم باباب هترن؟ بنظرم به وسیله فیفی به مادرشوهرت بگو که بهانه جا بیارید و اونا همون شب نیان... بنظرم رویه عوض کردنت بعد ماجراهای اخیر درست تر باشه در مورد غذا هم خورش طعمش عوض نمیشه از شب قبل باشه

اطلسی

فک کنم دیر رسیدم باباب هترن؟ بنظرم به وسیله فیفی به مادرشوهرت بگو که بهانه جا بیارید و اونا همون شب نیان... بنظرم رویه عوض کردنت بعد ماجراهای اخیر درست تر باشه در مورد غذا هم خورش طعمش عوض نمیشه از شب قبل باشه

اطلسی

راستی منم همیشه بامیه و کرفس رو همینطوری مپزم اصلا سرخ نمیکنم!!بنظرم فرقی نمیکنه در ثانی میخوای چرب بشه روغن گوشت رو بیشتر بریز

اطلسی

درضمن نسیم راست میگه پتو الان کمتر از 100 نیس خواهر در جریان باش:دی

اطلسی

اره میدونم منظورم همینه که بی روغن هم خوبه من سرخ هم نمیکنم بد گفتم منظورمو

منیرو

با میه رو اگر سرخ نکنی توی خورش وا می ره .ولی وقتی سرخ میشه بافتش حفظ میشه . من برای مهمونی بیشتر خورشهامو شب قبل اماده می کنم چون شعله کم می یارم .بد نمیشه فقط بعدا گرم کردنشون دردسر داره

سیمین

زهرا جان منم مشکل جا افتادن قورمه سبزی داشتم ولی الان همه به به می کنن و می خورن و یکی از غذاهای مهمونیم هست الان رازشو بهت میگم. 1-یک یا دو پیاز رو رنده درشت میکنی بعد لوبیا میریزم و بعد 45 دقیقه بعد گوشتم و سبزی و لیمو باهم بعد پخت گوشت و سبزی یک ساعت آخر پخت یک سیب زمینی رو توش رنده ریز میکنی و هر از چند گاهی هم میزنی اصلا معلوم نمیشه و کاملا جا افتاده میشه 3- اگه بازم جا نیافتاد شعله گاز که قبلا ملایم بود رو زیاد می کنی و 10 دقیقه زمان میدی ***برای قسمت 2 می تونی 1.5 قاشق غذا خوری ارد برنج رو تو آب سرد حل کنی و بریزی تو غذا و هم بزنی تا خورشت قل بخوره (5 دقیقه) و بعد یک قاشق رب انار یا گوجه بریز *****به جای لیمو هم گاهی ادویه قورمه سبزی هاتی کارا میریزم که اونم مقدارش روش نوشته و چون اونم توش ارد ذرت داره تئو جا افتادنش کمک می کنه درست کن و بدون پشیمون نمیشی