لیست جدید برای اینکه مواد غذایی دور ریخته نشه

سبد سفید پیک نیک توی کابینت زیر سینک حالا حکم یک عدد انباری کوچیک سیار رو برای من بازی می کنه....یعنی کل وسایل خوردنی که حجمشون بیشتر از شیشه های مخصوصشون هستن رو توی سبد مذکور گذاشتم....از عدس و جوی پرک و ماکارونی و شکر و قندگرفته تا انواع و اقسام روغن ها و رب گوجه و ژله در طعم های مختلف و دستکش مخصوص ظرفشویی....

البته به طور معمول کابینت زیر سینک خودش انباری محسوب میشه ...انباری که توش مملو از مایع ظرفشویی و شیشه روغن و ظرف برنج و البته شعله پخش کن و اسپند دود کنه:دیییی

هفته پیش روز 5شنبه یهویی تصمیم گرفتم که کابینت زیر سینک رو تمیز کنم و البته نظم و انظباطی هم به وسایل داخلش بدم...به خاطر همین کل وسایل رو آوردم پایین...اولش مشمایی که ته کابینت پهن میشه رو شستم....بعد از اون وسایل داخل سبد پیک نیک رو منظم کردم...آخه میدونین هروقت تصمیم به درآوردن یک مواد غذایی دارم بدون توجه به نظم و ترتیب وسیله موردنیازم رو بیرون می کشم ...خلاصه که اوضاع نظم داخل سبد حسابی دیدنی بود...

اما با بیرون در آوردن مواد غذایی حسابی اعصابم بهم ریخت....هی وسیله هارو بیرون گذاشتم هی با خوندن تاریخ انقضای روی بعضی از مواد آه از نهادم بلند شد ...بله بله چند تا از مواد خوراکی تاریخ مصرفشون مدتها بود گذشته بود و چندتایی شون هم نزدیک به تاریخ انقضاشون بود..خلاصه که مجبور شدم یه سری از قند و روغن زیتون و رب گوجه ها رو تو سطل زباله بندازم و مقدای از مواد غذایی مثل شکر و روغن مایع سرخ کردنی و ادویه جات و یک شیشه آبلیمو رو به افراد نیازمند ببخشم...اما خب از روز 5شنبه یه تصمیم جدید گرفتم که داخل یه کاغذ کل وسایل داخل کابینت رو بنویسم تا بدونم داخل سبد کالامون چه وسیله هایی دارم ...این جوری هم وسایل داخل سبد زود استفاده میشه و مثل این بار وارد سطل زباله نمیشه و هم اینکه مثل دفعه پیش که هایپر رفتم و هزارتا دونه ماکارونی و دستمال کاغدی لوله ای و ژله که تو خونه داشتم بر نمیدارم

راستی اون روز تو وبلاگ یکی از دوستانم به اسم خنده(یک عاشقانه آرام) مطلب خوبی خوندم که به درد من خیلی خورد امیدوارم که به درد شما هم بخوره

یکی از چیزهای کاربردی در آشپزخانه من برچسب است. اگر از غذا چیزی باقیمانده باشد آن را در ظرفی میریزم و بر روی ظرف برچسبی با اسم غذا و تاریخ درست کردن آن میزنم. همین باعث میشود که وقتی در یخچال را باز میکنم در یک نگاه بفهمم که چه چیزی در یخچال دارم و هر کدام چقدر تازه هستند.

و من این کارو جدیدا برای میوه های داخل یخچال انجام میدم...خب راستش من اهله درست کردن چند مدل غذا و نگه داشتن باقی مونده غذا برای طولانی مدت نیستم. من اکثرا غذا رو به اندازه درست میکنم و اگه برنج اضافه بیاد اون رو برای وعده غذایی بعدی به عنوان ته دیگ استفاده می کنم.اما خب معمولا وقت هایی که همسر میوه می خره مقدار بسیار زیادی از میوه خراب و به سطل آشغال منتقل میشه ...طفلی همسر هیچ وقت دستش به کم نمیره و به قول خودم دستش پربرکته ...البته مقداری میوه هم معمولا پشت میوه های جدید می مونه و اون ته ها له و گندیده میشه اما خب تازگیا با خوندن این مطلب مواد داخل یخچال رو هم لیست بندی کردم تا مقدار کمتری از میوه حیف و میل بشه....

 

/ 20 نظر / 20 بازدید
نمایش نظرات قبلی
روناک

منم عین تو...غذا خیلی کم ذور ریختم اما میوه چرا مخصوصا خیار!!! میگم زهرا میوه هاتو پوره کن مثلا همین خرمالو ها ( بدون مخلوط هم میشه مخصوصا که میگی نرم شده بعد بزار فریزر بعد با شیر با آب میوه باهاش نوشیدنی درست کن...ما انبه هامونو این طوری کردیم عاالی میشه برا میوه هایی مثل موز هلو شلیل انبه خرمالو ....جواب میده...مرکبات هم اگه دیدی دارن نرم میشن زود آبشو بگیر...سیب هم که با دوامه..آلبالو و گیلاس و ...رو هم میشه زود مارمالاد کرد چون زود خاصر میشه و دردسرای مربا رو نداره زردآلو و آلو و..هم اونایی که حال دارن لواشک می کنن( من اصلا حال لواشک درست کردن ندارم) خیار هم میشه سالاد کرد ولی من حال ندارم معمولا خیار زیاد دور میریزم...یه چیز دیگه هم اینکه ما چون بازار تره بار و ...نمیریم و از سوپر خرید می کنیم..من هر بار به سهند میگم فقط 2 مدا میوه بگیر اون که تموم شد باز دو مدل دیگه همیشه رعایت نمیشه اما اگه رعایت کنیم دور ریز خیلی کمتر میشه

روناک

یه آشنایی هم داشتیم یه ظرف گنده سرکه میذاشت هر میوه و سبزی ای داشت نرم می شد میریخت تو اون!!!! آخرش یه ترشی خوشکمزه ای از آب در می اومد! ولی من بلد نیستم می ترسم خراب شه! ............

روناک

راسنش واسه انگور خودم هیی به ذهنم نرسید اگه زیاد باشه مبشه آب گرفت با مثلا کدبانو ها سرکه میندازن اما من از انگور له بدم میاد فقط تازه دوست دارم حتی تو ماست هم اگه تر و تازه نباسه دوست ندارم اینه که انگورها رو زود می خورم...اصفهان خرمالو زیاده من خیلی دیدم بستنی فروشا شیر خرمالو دارن خودم نخوردم اما تست کن فک کنم بد نباشه

روناک

الان تو نت سرچ کردم یه عالمه دستور دیدم برا شیر خرمالو ببینشون...با آب میوه هم میشه قاطی کنی مثلا با اب هلو

ساینا

چه جالب انگاری ماها که آژارتمانیم انباری کوچیکه دم دستمون سبد پیک نیکه[نیشخند] من یه کابینت هم دارم مثل سوژر مارکته..پفکها و لواشکم واینجور چیزها اونجان[نیشخند]

ساینا

من تا حالا میوه دور نریختم..مصرف میوه مون خیلی بالاست.. خواهر و برادرم هم خیلی میوه میخورن.زهرا باورت میشه به خاطر همین هر سه تامون پوستمون فوق العاده است.بدون جوش و لک.شفاف شفافه. اما همسری اصلا میوه نمیخورد اما دیگه الان عادتش دادم که بخوره البته من پوست بکنم قاچ کنم بخوره. فعلا من با مشکل اضافه امدن پودر شوینده مواجهم.تاژ خریده بودم اصلا خوب نبود حالا باید ببرم بدم به یکی.از سندج یه عالمه امو گرفتم که دیگه تاژها بدرد نیمخورن.

ساینا

من تا حالا میوه دور نریختم..مصرف میوه مون خیلی بالاست.. خواهر و برادرم هم خیلی میوه میخورن.زهرا باورت میشه به خاطر همین هر سه تامون پوستمون فوق العاده است.بدون جوش و لک.شفاف شفافه. اما همسری اصلا میوه نمیخورد اما دیگه الان عادتش دادم که بخوره البته من پوست بکنم قاچ کنم بخوره. فعلا من با مشکل اضافه امدن پودر شوینده مواجهم.تاژ خریده بودم اصلا خوب نبود حالا باید ببرم بدم به یکی.از سندج یه عالمه امو گرفتم که دیگه تاژها بدرد نیمخورن.

reza

حالا در مورد 5s (نظام آراستگی محیط کار و منزل) چیزی شنیدی ...پیشنهاد میکنم در بارش تحقیق کنی و توی آشپزخونه و انباری اجراش کنی ........خیلی موثره تو نظم بخشیدن به محیط زندگی .....

سیندرلا

امتحان کن میشه با شیر و بستنی مخلوطش میشه معجوننننن.من امتحان کردم.

ســـاینا

زهرایی اشتباه میکنی میوه نمیخوری اونم به خاطر اینکه همسرت میوه نمیخوره.چون قرار نیست باردار بشه زایمان کنه و بچه شیر بده همه اینها اتفاقاتی هستن که بدن زن رو تحلیل میبرن و بدنش رو ضعیف میکنه از نظر ویتامین و ...و علاوه بر اون شادابی پوست توی این دوره های از بین میره هیچ خیلی هم هستن که ممکن موهاشون ریزش بگیره..2سال بچه شیر دادن مگه شوخیه یا زایمان و بارداری!. حتما بخور. من همه جا خوندم یا شنیدم که زنهای باید دوبرابر مردها میوه وسبزیجات مصرف کنن. تازه دیگه هر ماه که پریودی هست به کنار