کتلت مرغ مدل جدید

راستش تو خونه دونفره ما مرغ و انواع غذاهایی که با مرغ طبخ میشه طرفدار آنچنانی نداره و اصلا تو بورس نیست ...یعنی اگه من امروز برای همسر مرغ بپزم و یکمی هم برای فرداش بمونه همسر عزیزتر از جانم ابروهاشو تو هم گره میزنه و میگه:زهرا من حالم از مرغ بهم می خوره .میشه خواهش کنم کمتر مرغ  بپزی

اما یک نوع کتلت مرغ هستش که فی فی عاشقشه و هربار که براش این غذا رو درست میکنم کلی ازم تشکر می کنه که می خواهم بنا به درخواست یکی از خوانندگان عزیزم دستور پختش رو براتون بذارم..این غذا در عرض 20 دقیقه آماده میشه و خیلی هم خوشمزه است ...البته نخست از همه دوستای عزیزی که وبلاگ آشپزی دارند و برای خودشون شِف هستند معذرت خواهی می کنم که پا تو کفش این عزیزان کردم

مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ (3 الی 4نفر)

1 عدد سینه مرغ متوسط

2 عدد پیاز متوسط

نمک و فلفل به اندازه دلخواه

زعفران ساییده شده به میزان دلخواه.به حدی که موادتون (مایع کتلتتون)رنگ زرد مایل به نارنجی به خودش بگیره

در ابتدا سینه مرغ رو از استخونش  به وسیله یک عدد چاقوی تیز جدا کنید نیشخند...بعد از اون سینه مرغ و پیازهاتون رو چرخ کنید....بعد از اینکه گوشت مرغ و پیازتون رو چرخ کردید اونارو با هم دیگه خوب ورز بدید و مخلوط کنید ...نمک و فلفل و زعفرون رو هم به موادتون اضافه کنید و خوب مواد رو باهم مخلوط کنید تا زعفرون و نمک و فلفل  به خورد موادتون بره...آهان در همین حیص و بیص که دارین این مواد رو باهم مخلوط می کنید ماهی تابه تون رو روی شعله گازتون بذارید و مقداری روغن هم داخل ماهی تابه بریزین تا روغن خوب داغ بشه و وقتی روغن حسابی داغ شد موادتون رو داخل ماهی تابه بذارین و با کمک دستتون خوب مواد رو پخش کنین(مثل کباب تابه ای)تا یک لایه ظریف و هم سطح و گرد داخل ماهی تابه  ایجاد بشه...بعد شعله گاز رو کم کنید و اجازه بدین یک طرف کتلتتون خوب بپزه و سرخ شه ..وقتی که یک طرف کتلتتون سرخ شد به وسیله یک کفکیر سر صاف اون رو برش بزنین....من خودم گاهی کتلتم رو به شکل پیتزا(مثلثی)گاهی به شکل کباب کوبیده(بلند و کشیده)و گاهی به شکل کوکو(4گوش و مربعی)برش می زنم و بعد تکه ها رو بر میگردونم تا اون ور کتلت هم سرخ بشه...خب حالا کتلتتون آماده است...نوش جونتون

توصیه زهراییان:بچه ها برای اینکه این غذا رو بشه با برنج خورد بهتر هستش که بعد از سرخ کردن کتلتتون،پیاز و فلفل دلمه و گوجه فرنگی رو حلقه حلقه کنید و بذارید اونها هم یک تفت بخوردند در حدی که نرم بشن و بعد این مواد و کتلتتون رو برنج بذارید و نوش جان کنید...یعنی طعم و بوی خاصی داره بس عجیب و لذیذ...که البته با توجه به اینکه همسر من به شدت برنج خوره ،این غذا تو خونه ما به این شکل سرو میشه

توصیه زهراییان:دوستای عزیزم برای تهیه کتلت تو بعضی از رسپی ها سیب زمینی هم وجود داره که من اصلا توصیه اش نمی کنم...البته سلایق باهم متفاوته...اما من به شخصه از اینکه تو هرگونه کتلت یا شامی(حتی با گوشت قرمز)سیب زمینی ریخته بشه اصلا خوشم نمیاد چون به نظره من سیب زمینی طعم اصلی گوشت رو هم ضایع میکنه ....البته این نظره منه و خب سلایق هم با هم متفاوته

توصیه زهراییان:بچه ها شما می تونین از پودر سوخار ی هم تو این غذا استفاده کنین ...البته به اندازه 2 قاشق غذا خوری...با پودر سوخاری رنگ کتلتتون طلایی رنگ و خوشرنگ میشه

توجه:دوستای عزیزم خودتون حتمی بهتر از من میدونین که گوشت مرغ بسیار لطیف هستش به همین خاطر نباید از این غذا غافل بشید...

 

/ 44 نظر / 61 بازدید
نمایش نظرات قبلی
حكيمه

يه چي بگم؟[نیشخند] واسه مهموناي امشبم اين كتلتو ساخيدم[نیشخند]

اطلسي

البيك شعبه كي اف سي امريكا تو مكه است

اطلسي

بلهه بله بسيار هم ميدوستيم

زهرا777

این مدل کتلت خیلی خوشمزه میشه من گاهی مرغشو ریش میکنم البته چون همسرت مرغ دوست داره اینجوری که چرخ کنی بهتره ولی خب مرغ ریش ریش شده خیلی باحاله توی کوکو ...بنیه مرغم خوبه ها یعنی طعم مرغو برمیگردونه امتحانش کردی؟

ستاره

حتما خوشمزه میشه مرسی [ماچ] زهرا جان من همون آدرس قبلیم هستم فقط با دامین .ir همین آدرسی که الان زدم برات بیا پیشم دوستم[ماچ]

مامان تربچه

ما به این غذا میگیم جوجه کباب تابه ای [نیشخند]..اسمش مهم نیست .. مهم اینه که خیلی خوشمزه است .. نوش جانتون [گل]

نگار...

واااای زهرا میدونی من چه قدر تا حالا نوشتم و برات نمیااااد! خو باید چی کار کرد..کسی دیگه این مشکلو نداشته![کلافه] امیدوارم این یکی برسه دیگه... دیدی گفتم خودتم کلییییییییی کدبانوویی زهرا..خو دلمون به تاپ تاپ افتااااااد...میرم تو کارش به زودی...[پلک]

نسرین

نننننننننننننننننننننننننننننهههههههههههههههههههههه[گریه]

نسرین

جواب سوالت بود ادرس و ندادی بهم هنوز